Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Burcea (ANAT): ROMATSA a declanșat un haos general

ROMATSA

Greva controlorilor de trafic de la ROMATSA a declanșat un haos general în turism, pentru că abia marți se va cunoaște exact ce curse vor putea decola, a declarat, luni, pentru Agerpres, Alin Burcea, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism (ANAT).

"Mii de turiști vor fi afectați de această grevă. Este un haos general, pentru că abia mâine se va ști ce curse vor putea decola. Cei de la ROMATSA își bat joc de pasageri și de turiști. Mai mult, ei pun în pericol securitatea țării. Mai ales în condițiile în care au salarii de 2.500 de euro net pe lună per angajat", a spus Burcea.

Acesta a precizat că ROMATSA ar trebui militarizată, trecută în subordinea Armatei, astfel încât să nu mai poată face grevă și să nu afecteze securitatea țării. Sindicatul Serviciilor de Trafic Aerian din România (ATSR), din cadrul ROMATSA, va intra, marți, în grevă generală, pe fondul nemulțumirilor referitoare la modul în care este gestionată compania.

Liderul sindical Gabriel Tudorache a declarat luni, la ieșirea de la discuțiile de la Ministerul Transporturilor, unde au fost prezenți atât patronatul ROMATSA cât și sindicatul ATSR, că în urma discuțiilor cu ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, există șanse destul de mari ca greva generală anunțată să se oprească într-un interval de timp relativ scurt, respectiv în câteva ore.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.