Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buşoi a primit binecuvântarea de la Iohannis/ video

iohannis busoi

Preşedintele Klaus Iohannis a vizitat marţi Institutul Astronomic al Academiei Române, alături de europarlamentarul PNL Cristian Buşoi, înscris în cursa internă a liberalilor pentru Primăria Capitalei.

Vezi și: EXCLUSIV Primul sondaj despre partidul Iohannis-Cioloș / Surpriza lui Băsescu / Dezastru la UNPR

"L-am invitat să mă însoţească", a spus Iohannis, întrebat în ce calitate participă Cristian Buşoi alături de el la vizitarea instituţiei.  Întâmplare vine în contextul în care PNL se pregăteşte să-şi desemneze candidaţii la alegerile locale din 2016.

La Institutul Astronomic al Academiei Române fost prezent şi consilierul prezidenţial Sergiu Nistor.

Şeful statului a vizitat marţi Institutul Astronomic al Academiei Române şi "The Ark - Bursa Mărfurilor Creative".  La "The Ark - Bursa Mărfurilor Creative" a primit un buchet de trandafiri albi din partea unei florărese.

Co-președintele PNL Alina Gorghiu a anunțat de ieri că vineri în cadrul Consiliului Național al PNL va fi desemnat oficial candidatul PNL la Primăria Capitalei. Cel mai probabil acest nume este Cristian Bușoi, susțin surse din PNL pentru STIRIPESURSE.RO

”Este ca și numit! Deși aparent scorul său în momentul de față este nemulțumitor, dacă te uiți la notorietate și intenție de vot e foarte ok pentru are unde să crească. La fel se întâmplă și la unele candidaturi de la Sectoare”, a spus pentru stiripesurse.ro unul din importanții prim-vicepreședinți ai partidului.

Acesta a mai spus că în principiu și la unele din sectoarele Capitalei lucrurile sunt aproape bătute în cuie, dar în altele ”e jale”., dar că noul șef al PNL București va avea un cuvânt greu de spus.

”În c.ca 5-6 saptamani vor fi lucrurile tranșate. Inițial se va trece la conduceri unice și la sectoare și apoi potrivit deciziei deja existente candidații vor fi și șefi de filiale”, a mai spus sursa citată.

Vezi și. Șeful CNADNR, demis. Cine îi ia locul

Deocamdată numele vehiculate sunt deputatul Diana Tușa, la Primăria Sectorului 1, deputatul Dan Cristian Popescu la Primăria Sectorului 2, deputatul Florin Alexe la Primăria Sectorului 3, Marius Rogin la Primăria sectorului 4, deputatul Ovidiu Raețchi la Primăria Sectorului 5  și deputatul Răzvan Mironescu la Primăria Sectorului 6.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.