Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buşoi cere demisia şefului Poliţiei Locale Bucureşti

cristian busoi

Prim-vicepreşedintele PNL Cristian Buşoi solicită demisia şefului Poliţiei Locale a municipiului Bucureşti. În cazul în care acesta refuză, Buşoi îi cere primarului interimar al Capitalei să-l demită.

"Siguranța cetățenilor trebuie să fie un obiectiv prioritar, la care să contribuie în mod substanțial și administrația locală. Din păcate, în București, în ciuda unor bugete din ce în ce mai mari, Poliția Locală nu a reușit să ofere cetățenilor convingerea că își face datoria. În multe situații, există firme de pază private, care acționează în numele Poliției Locale București, așa cum se întâmplă, de exemplu, în Parcul Herăstrău. Fără nicio bază legală, Poliția Locală deleagă competențe firmelor private", afirmă Cristian Buşoi, într-un comunicat remis redacţiei stiripesurse.ro.

Buşoi să ca exemplu poliția locală călare, care ar fi de fapt o firmă de pază privată, care umblă cu însemnele Poliției Locale. "Care este rolul acestei poliții călare? Ce utilitate are ea? Care este suma pe care o plătesc bucureștenii acestei firme private? În condițiile în care multe dintre atribuții sunt delegate la limita legii și uneori dincolo de această limită, către firme private, ce rol are Poliția Locală și de ce nu își exercită obligațiile? Șeful Poliției Locale a Municipiului București trebuie să demisioneze sau să fie demis de primarul interimar al Municipiului București", mai spune Buşoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.