Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Buşoi critică demersurile Gabrielei Firea în privinţa iluminatului festiv de Paşti

Cristian-Busoi-2

Secretarul general interimar al PNL Cristian Buşoi a criticat, joi, demersurile primarului general Gabriela Firea în privinţa iluminatului festiv în perioada sărbătorilor pascale şi a clădirilor cu risc seismic. "Toate acţiunile şi toată comunicarea Primăriei Generale despre proiectele Bucureştiului arată că doamna primar general Firea este alăturea cu drumul. Se cheltuiesc bani pe aiureli şi se găsesc false subiecte care mimează implicarea fără să rezolve nimic concret din marile probleme pe care le are Bucureştiul. Primăria se preocupă să risipească 180.000 euro pentru beculeţe de Paşte, să înfiinţeze societăţi comerciale, să achiziţioneze aparate de prevenire a cutremurelor şi să cureţe afişele de pe clădirile din Magheru şi de pe Victoriei", a afirmat Cristian Buşoi, la o conferinţă de presă.

În opinia lui Buşoi, primarul general tratează superficial problemele Bucureştiului. "La ce priorităţi anunţă doamna primar general, se înţelege că în mintea sa este o bezna totală când vine vorba de priorităţile oraşului. Dacă trebuie neapărat ceva iluminat atunci este nevoie să fie aprinsă lumina din mintea doamnei Firea ca să vadă de ce are nevoie cu adevărat Bucureştiul. Un bun exemplu despre felul superficial în care se tratează problemele Bucureştiului este felul în care a înţeles Primăria Generală şi doamna Firea să se ocupe de clădirile cu risc seismic. Ne rugăm ca la curăţenia de Paşte, când se vor răzui afişele vechi de pe clădirile din Magheru şi Victoriei, doamna primar să nu dărâme cu totul clădirile, majoritatea cu gradul I sau II de risc seismic", a mai susţinut Buşoi, conform Agerpres.

El a spus că înfiinţarea unei firme care să se ocupe de clădirile cu risc seismic este "o altă aiureală", la fel cum este şi ideea înfiinţării celor 19 societăţi comerciale care să conducă Bucureştiul. În opinia lui Buşoi, este necesară simplificarea legislaţiei pentru consolidarea imobilelor din clasele de risc I si II, reducerea birocraţiei pentru clădirile din zona protejată a Capitalei, precum şi un ajutor pentru persoanele care nu îşi pot schimba uşor domiciliul pe perioada lucrărilor de consolidare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.