Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Ce mai face băiețelul bătut de Băsescu în 2004: Aș vrea să scap

basescu pumn copil

În 2004 primea de la Traian Băsescu un pumn în figură. "Poate m-a înjurat. Nu-mi dau seama. A spus copilul ceva, a vorbit urât? Ce-a făcut?", spunea în 2009 fostul președinte confruntat cu imaginile. Acum Bogdan Istrățoiu are 21 de ani, locuiește la Paris și își dorește să scape de porecla ”băiatul bătut de Băsescu”.

Bogdan si-a incercat norocul in modeling, insa fara prea mare succes. Pentru ca, mai apoi, sa se reorienteze catre frumoasa lume a cinematografiei, relatează Cancan.

 

"Am facut un curs de cinema prin care am prezentat la un festival international de cultura si film scurtul metraj 'La brama e la fame del intervallo' din care fac parte si eu. Oricum, mi-as dori sa iau o pauza si sa ma ocup de familia mea de aici dar depinde de agentiile cu care voi colabora. Vreau sa ma ocup de familie mai ales ca acum sunt cel mai fericit tatic din lume, am o fetita superba de doua luni si jumatate pe nume Emma Issabel Alejandra", povesteste Bogdan.

 

Iar vestile bune nu se opresc aici. In urma cu putin timp, tanarul de 21 de ani si-a cerut iubita de sotie. Si, din fericire pentru el, raspunsul a fost "da", nunta urmand sa aiba loc, cel mai probabil, in 2016.

Din pacate pentru el, Bogdan Istratoiu va purta mereu eticheta de "baiatul batut de Basescu". Eticheta de care, spune tanarul, ar face orice pentru a scapa.

 

"Mi-as dori ca acea poveste sa fie lasata acolo unde isi avea locul, in trecut, si sa nu aiba niciun nume. Mie chiar nu mi-a adus niciun beneficiu acea 'publicitate' de care lumea a tot vorbit", explica Bogdan.

******

Filmul din 2004:

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.