Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CA Târgu Mureș menține arestul la domiciliu în cazul doctorului prins în timp ce lua mită

justitie drept

Curtea de Apel Târgu Mureş a respins, luni, contestaţia formulată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş şi a menţinut arestul la domiciliu în cazul doctorului Adrian Dumitru Ivănescu, de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă (SCJU) Târgu Mureş, surprins în flagrant în timp ce primea 800 de euro, pretinşi de la un pacient pentru a-l opera. 

Instanţa a menţinut astfel încheierea Tribunalului Mureş, iar încheierea este definitivă. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Mureş a anunţat că, în data de 18 iulie, medicul specialist a acceptat suma de 300 de euro de la un aparţinător al unui pacient, pentru efectuarea unei intervenţii chirurgicale la coloana vertebrală, după care ar fi solicitat suplimentarea sumei.

Ministerul Educației a fost sesizat în cazul Kovesi. Se cere retragerea titlului de doctor


"La data de 29.07.2016, a pretins de la martora C.Z. suma de 1.000 de euro în legătură cu intervenţia chirurgicală efectuată la data de 18.07.2016, în cadrul SCJU Târgu Mureş, asupra pacientului C.E. Ulterior, la data de 14.09.2016, cu ocazia unui control asupra pacientului C.E., Ivănescu Adrian a pretins de la acesta şi de la martora C.Z. o sumă nedeterminată de bani, în legătură cu efectuarea unei alte intervenţii chirurgicale asupra umărului drept al martorului C.E., procedură ce urma să fie efectuată tot în cadrul SCJU Târgu Mureş, încurajându-i să vândă diverse bunuri din gospodărie pentru a obţine suma necesară pentru intervenţie. La data de 26.09.2016, Ivănescu Adrian Dumitru, în timp ce se afla în Centrul Medical Galenus din Târgu Mureş, a fost surprins în flagrant după ce a primit suma de 800 de euro în legătură cu intervenţia din data de 18.07.2016, cu aceeaşi ocazie spunându-le, încă o dată, celor doi martori, faptul că operaţia la umăr, la un spital de stat, 'costă' 1.000 de euro", se arată într-un comunicat de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş. 

În data de 26 septembrie, a fost organizat un flagrant, ocazie cu care medicul a fost surprins în timp ce primea de la martorul denunţător suma de 800 euro pentru intervenţia chirurgicală din data de 18 iulie 2016. AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.