Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câștigătoarele celor mai importante premii ale Sindicatului scenariștilor americani

imdb.com
moonlight film

Scenariştii filmelor "Moonlight" şi "Arrival" au câştigat duminică principalele premii acordate de Sindicatul scenariştilor americani (Writers Guild of America Awards) majorându-şi şansele la câştigarea celor mai râvnite distincţii de la Hollywood - premiile Academiei americane de film, relatează Reuters, potrivit agerpres.ro.

ACUZAȚII grave. Moscova ar fi autorizat asasinarea premierului din Muntenegru


Barry Jenkins şi Tarell McCraney au câştigat premiul pentru scenariu original pentru "Moonlight", o dramă despre viaţa unui tânăr de culoare din Miami care se luptă să-şi formeze o identitate. 

Eric Heisserer a primit la rândul său premiul Sindicatului scenariştilor americani pentru scenariul adaptat al producţiei science-fiction "Arrival", bazată pe o povestire scurtă a sciitorului Ted Chiang.

EXPERT: Trump, SABOTAT de Obama. Capcanele din serviciile de informații/ VIDEO


Ambele filme sunt nominalizate la categoria cel mai bun bun film la Oscaruri, care vor fi decernate în cadrul unei ceremonii de gală care se va desfăşura la Hollywood, la 26 februarie. 

Scenariştii ambelor filme sunt de asemenea nominalizaţi la Oscar, dar vor fi rivali la categoria cel mai bun scenariu adaptat, după ce Academia de film a decis că scenariul pentru "Moonlight" este de fapt adaptarea unei piese. 

La rândul său, "Command and Control" a câştigat premiul pentru cel mai bun scenariu de documentar. 

În ceea priveşte producţiile de televiziune, "The Americans" a câştigat premiul Sindicatului scenariştilor americani pentru cel mai bun scenariu al unui serial dramatic, în timp ce "Atlanta" a câştigat premiul pentru cel mai bun scenariu de comedie şi pentru cea mai bună producţie nouă. 

Sindicatul scenariştilor este o asociaţie care îi reprezintă pe scenariştii din film, televiziune, radio şi alte media, notează Reuters.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.