Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cadoul meu pentru români în noul an este reducerea TVA la 19% de la 1 ianuarie 2017

La mulți ani merituoși, dragi români, mai relaxați, chiar și fiscal!
Cadoul meu pentru voi în noul an este reducerea TVA la 19% de la 1 ianuarie 2017. Acesta este rezultatul muncii mele, a amendamentului pe care l-am depus la Codul Fiscal în anul 2015. Am reușit să inițiez și să apăr această măsură de relaxare fiscală. Era cât pe ce să fie amânată cu încă un an pentru intrarea în vigoare.
Am ținut enorm să-mi respect promisiunea față de alegătorii mei din anul 2012, față de alegătorii Președintelui Iohannis cărora le-a reiterat și dânsul promisiunea în campania din anul 2014. Am mai spus și o repet: Germania nu a avut niciodată TVA mai mare de 19%, iar prețurile la multe bunuri sunt mai mici decât la noi: https://www.linkedin.com/pulse/tva-germania-nu-fost-niciodata-mai-mare-de-19-andreea-maria-paul. Dacă nu aș fi depus acest amendament, nu am fi avut acum TVA-ul readus la 19%.
Tot de la 1 ianuarie 2017 intră în vigoare amendamentele pentru eliminarea taxei pe clădirile speciale și a supraaccizei la carburanți - ambele taxe introduse de PSD,  împotriva cărora am fost foarte activă în Parlament și în spațiul public încă din momentul introducerii lor, împotriva cărora am depus două proiecte de lege pentru anularea lor, însă ambele au fost respinse la vot de către majoritatea PSD, dar iată le-am trecut la modificarea Codului Fiscal.
Mă bucur să culeg roadele muncii mele în anul 2017, în favoarea românilor.
Cu fapte, nu cu vorbe!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.