Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Calcule ESENȚIALE: Ce trebuie să facă Simona Halep la Turneul Campionilor pentru a intra în istoria tenisului

epochtimes-romania.com
Simona Halep numarul 1 WTA

După ce a ajuns lider mondial, Simona Halep se luptă acum pentru a-și păstra primul loc WTA cu Garbine Muguruza, Karolina Pliskova şi Elina Svitolina. Un parcurs bun la Turneul Campioanelor îi va asigura româncei o prezenţă de 12 săptămâni în fotoliul de lider, astfel că va urca direct pe locul 19 în clasamentul all-time al acestui top.

Halep are un avans de numai 40 de puncte faţă de următoarea clasată, Garbine Muguruza. Pliskova sau Svitolina au și ele șanse să încheie sezonul în fotoliul de lider mondial, anunță Libertatea.ro.

Citește și: Halep, dezvăluiri explozive despre precedentul meci împotriva primei adversare de la Turneul Campioanelor: Ce o anunță pe Caroline Garcia

"Va fi din ce în ce mai greu să stau acolo sus, să-mi mențin poziția. Multe jucătoare au posibilitatea de a face acest lucru, așa că va fi o mare competiție. Va fi munca mai mare, dar sunt pregătită pentru asta și sunt motivată să merg înainte”, a declarat Simona Halep.

În grupe se vor acorda 125 de puncte pentru fiecare înfrângere şi 250 de puncte pentru victorie, în timp ce un succes în semifinale va fi recompensat cu încă 330 de puncte. Câştigătoarea trofeului va primi 420 de puncte suplimentare, astfel încât cine va câștiga toate partidele în drum spre trofeu va putea totaliza 1.500 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.