Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu anunță alianța politică pentru guvernarea României

www.secundatv.ro
tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a afirmat luni că la alegerile parlamentare din toamnă niciun partid nu va câştiga majoritatea mandatelor din viitorul legislativ. Acesta a mai precizat că nu are „nicio inhibiţie” să reia colaborarea cu PSD. „Pe baza experienţei politice mai recente pe care am avut-o, începând din 2012 şi colaborarea avută cu PSD (…) nu am niciun fel de inhibiţie de a declara că putem ca această colaborare să o reluăm la nivel politic şi parlamentar şi eventual guvernamental după alegerile de la finele acestui an”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Citeşte şi: Traian Băsescu îi rupe: Dezvăluiri despre Ponta, Năstase, Abraham, Voiculescu şi un avocat celebru

Preşedintele Senatului a mai precizat că formaţiunea nu va intra într-o alianţă electorală sau politică înaintea alegerilor parlamentare. „Pentru parlamentare intenţionăm să mergem pe liste independente. Din convingerea că în România există un electorat liberal, că această reprezentare este făcută în momentul de faţă şi trebuie să continue de către ALDE, că electoratul liberal a fost abandonat de PNL şi, ca atare, cred că cea mai bună soluţie pentru noi e să mergem în continuare singuri pe liste. Ce vom face în continuare? Cred că va fi nevoie să se alcătuiască o majoritate, pentru că România trebuie guvernată”, a subliniat Tăriceanu.

Citeşte şi: Un general american avertizează: Rusia poate DISTRUGE, oricând, SUA sau orice țară

Tăriceanu a mai precizat faptul că PNL s-a comportat în ultima perioadă „ca un fel de instrument de lucru în mânba preşedintelui”. „PNL dovedeşte că nu este capabil să-şi ia singur deciziile şi că se complace în postura de executant al ordinelor preşedintelui”, a adăugat Tăriceanu, conform mediafax.

Citeşte şi: Firea ia măsuri în cazul accidentului din Cișmigiu când un copac a căzut peste 6 oameni

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.