Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu anunță DESFIINȚAREA Parlamentului: Toată mutarea e inițiată de PNL

Inquam Photos / Octav Ganea
Inaquam Dacian Ciolos Parlament

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că propunerea legislativă a deputaţilor PNL referitoare la votarea la vedere a cererilor Justiţiei în cel mult 48 de ore se înscrie într-un demers care, în final, ar trebui să ducă la desfiinţarea Parlamentului.

"Propunerea se înscrie într-un demers care în final ar trebui să ducă, în logica lor, la desfiinţarea Parlamentului. Încet-încet, probabil că logica lor este că Parlamentul este o instituţie inutilă. Deja Parlamentul este obiectul atacurilor permanente ale PNL şi probabil că ăsta este nivelul de cultură politică, democratică şi liberală pe care îl are PNL de astăzi încât vin cu astfel de propuneri care ne duc la ideea că Parlamentul de astăzi e o instituţie inutilă - ce să mai votăm, ce să mai dezbatem, mai bine scăpăm de ea că ne încurcă", a afirmat, marţi, Tăriceanu, la Palatul Parlamentului.

Citește și: N-ai mai văzut așa miri! Mireasa, ca mireasa, dar mirele… / FOTO

Liberalii au depus marţi la Biroul permanent al Camerei Deputaţilor un proiect de modificare a Regulamentului forului legislativ care prevede, în principal, vot la vedere, în maximum 48 de ore, pe cererile venite din partea Justiţiei.

Liderul deputaţilor PNL, Eugen Nicolăescu, a argumentat că termenele sunt, în prezent, foarte lungi şi, de multe ori, "se depăşesc din voinţa majorităţii", titrează agerpres.ro.

Citește și: MĂCEL la Londra: S-au luat la omor, cu topoare / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.