Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, anunț crucial pentru Victor Ponta

tariceanu ponta

Călin Popescu Tăriceanu spune că problema lui Victor Ponta cu DNA este generată cu scopul de a forța demiterea actualului guvern. Tăriceanu îi transmite premierului că se poate baza, în continuare, pe sprijinul său și al partidului pe care îl conduce.

Citește și: Gafă marca Euronews: Premierul Monta a fost inculpat

”Coaliția nu are o problemă. Acum, premierul Ponta, sigur că nu putem să ne ascundem după deget, are această problemă care, aşa cum am spus şi ieri, în opinia mea, este evident că aduce cu o hărţuială care este dincolo de zona politică, dacă ar fi hărţuiala făcută de opoziţie nu aş avea ce să comentez, dar suntem într-o ţară democratică în care vedem că există încercări de răsturnare a ordinii stabilite prin votul democratic al cetăţenilor într-o manieră care nu este democratică. Şi ca atare părerea mea este că această coaliţie trebuie, în continuare, să se concentreze pe îndeplinirea obiectivelor politice. Sondajele arată că există o susţinere importantă a cetăţenilor pentru ceea ce am făcut până acum şi pentru angajamentele pe care le avem şi în continuare. Şi avem intenţia să mergem mai departe.

Citește și: Victorie pe toată linia pentru Sebastian Ghiță împotriva DNA

Toţi şi-au reafirmat intenţia de a acţiona în aşa fel încât coaliţia politică să funcţioneze ca un suport cât mai puternic pentru actul de guvernare. Şi planul nostru este să mergem împreună până la finele lui 2016, la alegerile parlamentare.E o problemă pentru președintele Klaus Iohannis faptul că nu vrea să ia act de demisia lui Ioan Rus și să semneze eliberarea din funcția de ministru al Transporturilor. Nu sunt motive de sesiune extraordinară până acum.”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

Citește și: Victor Ponta are SURSE la DNA! Adevăratul motiv pentru care și-a dat demisia din fruntea PSD

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.