Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu, atac VIRULENT la DNA și Klaus Iohannis: scenariu BOMBĂ al liderului ALDE

bugetul.ro
Tariceanu

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, susține că DNA a devenit ”bulanul” politicii românești, iar în spatele Sistemului se află președintele Klaus Iohannis, cel care întreține și încurajează acțiunile DNA.

”DNA nu luptă cu hidra corupției din politică, este un instrument de jocuri politice, cred că domnul Cristoiu a folosit cel mai bun termen când a spus că DNA este ”bulanul” politicii românești. Această situație a început din timpul mandatului lui Traian Băsescu, când această instituție decapita oameni la ordin politic.

Președintele îl folosește în mod direct și activ acest sistem, în momentul în care spune că DNA este o instituție extraordinară și dă imbolduri publice pentru ca oamenii aceștia să continue ceea ce fac. În loc să recunoască abuzurile pe care face această instituție, președintele Iohannis folosește aceste sistem prin care luptă împotriva adversarilor politici (...) Toate aceste zvârcoliri, toate aceste proteste alimentate de președinte și toate ieșirile publice îl devoalează pe Klaus Iohannis și îi arată adevăratele intenții, pentru că în acest moment se duce o bătălie pentru dărâmarea puterii politice legitime din România”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu, la Antena 3.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.