Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu CUTREMURĂ România: Discuția SECRETĂ pe care a avut-o cu Iohannis

Klaus Iohannis și Călin Popescu Tăriceanu au surprins după ce au avut o întâlnire secretă, deși ALDE anunțase, laolaltă cu PSD, că nu merge la prima rundă de consultări de la Palatul Cotroceni, imediat după alegeri, înainte ca BEC să anunțe rezultatele oficiale.

Liderul ALDE cutremură România și dezvăluie ce a conținut discuția secretă dintre cei doi. Astfel, Tăriceanu spune că Iohannis drept plan ca PSD să nu ajungă la guvernare.

Citește și: Informații explozive ale jurnaliștilor pun într-o nouă lumină dispariția lui Sebastian Ghiță. Șeful Direcției Operațiuni Speciale, instituția care îl monitoriza pe inculpatul fugar, surprins la o petrecere cu un protejat al lui Ponta

”Lipsa oricărei motivații întărește bănuiala multora că președinte se angajează cu noi într-o luptă de putere sfidând votul dat în 11 decembrie. Din timpul campaniei i-am cerut să spună deschis dacă va respecta votul românilor. De la întrevederile de după algeri mi-a spus că va face tot ce îi stă în putință pentru a nu numi un premier din partea PSD și pentru a aduce PSD al guvernare. A vorbit că vrea să declanșeze un război total, iar asta văd că prinde contur. I-am atras atenția că trebuie să privească la harta alegerilor. El ignoră în dorința de a arăta că poate face un exces de putere, de autoritate. Se dorește declanșarea unei crize politice majore. Va trebuie să cumpănim bine ce decizie vom lua, nu dorim o criză politică. Presedintele forteaza declansarea unei crize politice. Gestul nemotivat al presedintelui nu poate fi tradus decat ca un exces de putere extrem de pagubos”, a spus Călin Popescu Tăriceanu, co-președinte ALDE.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.