Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu: 'Președintele a făcut o GAFĂ URIAȘĂ'

tariceanu iohannis

E război în toată regula între primii doi oamenii din stat. Președintele Klaus Iohannis l-a numit ”acest individ” pe șeful Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, și a lăsat să se înțeleagă că în perioada următoare, în Parlament, ar putea ajunge noi cereri de urmărire penală de la DNA fie pe numele liderului ALDE, fie pe numele unor apropiați de-ai săi. După declarația de marți, Iohannis a revenit și a spus că nu știe nimic concret de la DNA, încercând să corecteze ceea ce declarase inițial.

”Președintele a făcut o gafă uriașă. E bine când faci o gafă să nu încerci să o corectezi pentru că nu faci decât să o amplifici. El a dezvăluit că știe dosarele DNA. Explicația e foarte simplă. Face o mare eroare. Iese la suprafață un șef al DNA care, prin legăturile politice pe care și le-a creat, nu a făcut decât să-și perpetueze funcția.

E evident că președintele știe mai mult și, în mod normal, nu ar trebui să-i parvină astfel de informații. Nu sunt deloc speriat sau inhibat de ceea ce anunță președintele. O să vedem dacă acest lucru se va materializa. Dacă e așa, se distorsionează alegerile.”, a spus Călin Popescu Tăriceanu la emisiunea Andreei Crețulescu de la România TV.

Citește și: Acesta e CEL MAI IUTE ardei din lume: I-a făcut gaură în gât

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.