Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu s-a dezlănțuit la România TV:Lovitură 'sub centură' şi pentru Klaus Iohannis

Inquam Photos / Octav Ganea
bilant dna Kovesi

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu e în război total cu DNA-ul. După ce Curtea Constituţională i-a 'pus la colţ' pe oamenii Laurei Codruţa Kovesi, Tăriceanu iese la atac şi îi pune la zid pe procurori.

Citește și: Jennifer Lopez s-a sucit: Ce zice despre viața ei sexuală

"Prin această acţiune, DNA a subminat rolul Parlamentului asupra Executivului. Eu nu am făcut acest demers din orgoliu personal. Vreau să se respecte separaţia puterilor în stat. Este vorba de o bătălie pentru putere între instituţiile de forţă şi cele care au fost votate. E foarte grav dacă ne bucurăm că intrăm în normalitate. Este de fapt o luptă surdă pentru putere.", a tunat Tăriceanu, care nu l-a uitat nici pe preşedintele Klaus Iohannis.

Citeşte şi: Teodor Meleșcanu le răspunde procurorilor DNA: 'Am dat aviz pentru o directivă europeană'

"Mă aştept din partea lui Klaus Iohannis la o atitudine necesară după ce a văzut aceste dereglări. Ar fi firesc să recunoască faptul că a tolerat foarte multă vreme aceste derapaje. Am îndoieli însă că va face acest lucru. Să apere libertăţile cetăţenilor, nu instituţiile represive. PNL e într-o tăcere completă. Ei au tot vorbit de statul de drept. Sunt într-o încurcătură majoră. Acţiunea DNA e un abuz de putere ceea ce înseamnă tot corupţie, DNA e coruptă de putere.", a tunat Tăriceanu în direct la RTV, la emisiunea Andreei Creţulescu.

Citește și: Elon Musk, anunț cutremurător: Oamenii trebuie să devină cyborgi, altfel… / VIDEO

De furia lui Tăriceanu nu a scăpat nici fostul preşedinte, Traian Băsescu. "Domnul Băsescu după ce s-a fript cu ciorba, suflă şi în iaurt. Sistemul pe care îl avem azi are un părinte, Traian Băsescu. A ţinut sistemul în mână şi l-a folosit cum a putut.", a încheiat Tăriceanu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.