Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu spune care e cea mai mare GREȘEALĂ făcută de guvern

tariceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat marţi că speră ca Executivul să-şi ducă la îndeplinire programul de guvernare şi a vorbit despre momentul adoptării OUG 13.

"Îi privesc pe colegii mei şi pe cei de la PSD cu speranţa că vor putea duce la bun sfârşit programul de guvernare. Nu mă fac că nu văd lucrurile proaste şi principalul pas greşit care s-a făcut a fost reprezentat de momentul adoptării Ordonanţei 13, unde lucrurile pe fond erau corecte. (...) Modalitatea prin care ordonanţa a fost adoptată a declanşat un val de proteste, care era de evitat. A fost o uriaşă manipulare, căreia i-au căzut pradă foarte mulţi oameni. (...) Făcând bilanţul celor 100 de zile de guvernare, startul nu a fost cel mai potrivit, dar premierul şi miniştrii îşi văd de programul stabilit', a afirmat Călin Popescu Tăriceanu la Antena 3.

Citește și: Elton John e GRAV BOLNAV: Are o INFECȚIE BACTERIANĂ NECUNOSCUTĂ / VIDEO

Preşedintele Senatului a remarcat că există în România o temere că dorinţa celor aflaţi la guvernare de a face bine ar putea crea anumite dezechilibre şi a menţionat că unii fac acest lucru justificat, unii cu rea-credinţă.

Tăriceanu a precizat că sunt persoane doritoare numai să critice, fără să aştepte rezultate ale guvernării şi ca măsurile guvernamentale să-şi facă efectul.

Citește și: Gigi Becali, după meciul cu Viitorul: ‘Campionii! Campionii!’

Călin Popescu Tăriceanu a mai declarat că va propune eliminarea venitului minim garantat, deoarece pe piaţa forţei de muncă este o criză cu care angajatorii se confruntă, iar acordarea acestui venit este "o invitaţie la nemuncă".

Tăriceanu a dat, totodată, asigurări că Guvernul va trata în mod egal firmele româneşti şi cele străine şi nu va repeta greşeala pe care a făcut-o Guvernul Cioloş, care "a favorizat firmele străine".

Citește și: Artiștii celebri care și-au ‘pictat’ boala fără să știe

Cu referire la recentele declaraţii ale preşedintelui Klaus Iohannis, prin care acesta şi-a manifestat îngrijorarea faţă de anumite măsuri luate de Guvern, Tăriceanu a spus că şeful statului ar fi trebuit să atragă atenţia şi Guvernului Cioloş.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.