Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Călin Popescu Tăriceanu șterge pe jos cu Laura Chiriac: DEZVĂLUIRI totale despre femeia din ALDE

fosta-jurnalista-laura-chiriac-alde-si-a-lansat-joi-candidatura-pentru-primaria-sectorului-1-372381

Laura Chiriac, fostă jurnalistă, a candidat din partea ALDE la Primăria Sectorului 1. ”Cu mâinile curate” era o parte din sloganul campaniei sale electorale, numai că înainte de alegeri a gafat grav. Femeia din ALDE a fost filmată în timp ce se săruta cu Sergiu Diacomatu, un personaj cu trecut în PNL și care are dosare penale la DNA legate de retrocedările de la ANRP. Chiriac a spus că nu s-a sărutat, deși imaginile erau explicite, ea încercând să se apare și în fața soțului, producător general la Antena 3, și în fața electoratului. Numai că scuzele nu au ținut loc de voturi, ea nefiind crezută. După alegerile pierdute, Chiriac a fost exclusă din ALDE.

Călin Popescu Tăriceanu spune că ar fi vrut să o dea afară din partid chiar în clipa în care Chiriac a avut escapada amoroasă, dar a ținut cont că e campanie electorală și partidul ar fi fost grav afectat. În plus, Tăriceanu dezvăluie că Laura Chiriac ar fi jucat total incorect, ea negociind, după alegeri, un post de viceprimar la Primăria Sectorului 1.

Citește și: Mai tari decât Einstein: Ei sunt cei mai deștepți actori și artiști din lume

”Ea a dat o explicație care nu a fost deloc credibilă. Ea ar fi trebuit să-și asume și să recunoască faptul că a greșit. Apoi, s-a dus să-și negocieze un post de viceprimar și colegii de la ALDE Sector 1 au hotărât să fie exclusă. Era o discrepanță uriașă între discursul public, în care zicea că luptă împotriva corupților și era fotografiată cu un personaj cu probleme penale, și ceea ce făcea.

S-a decredibilizat instantaneu și dacă nu am fi fost în campanie electorală am fost decis atunci să ne despărțim.”, a spus liderul ALDE la B1 TV.

Citește și: Doamne, mare Ți-e grădina! I-a dat ca surdu’n clopot: Au fost filmați când făceau sex în clopotniță / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.