Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Camera Deputaţilor anunţă că va deschide luni centrul de primire pentru noii aleşi

camera deputatilor

Camera Deputaţilor a anunţat, sâmbătă, printr-un comunicat transmis AGERPRES, că va deschide luni, de la ora 10,00, Centrul de primire pentru deputaţii nou aleşi în legislatura 2016 - 2020.

Potrivit comunicatului Camerei Deputaţilor, centru de primire va funcţiona în fiecare zi, până la finalizarea procedurilor legale.

Citește și: REVOLTĂTOR: Leon Dănăilă a fost UMILIT la preluarea mandatului de senator

"În această perioadă, deputaţii vor îndeplini toate formalităţile necesare preluării mandatului de parlamentar: completarea şi depunerea fişei deputatului, a declaraţiei pe propria răspundere privind calitatea de lucrător sau colaborator al Securităţii, dacă este cazul, precum şi un Curriculum Vitae. Totodată, conform Legii 176/2010, deputaţii pot depune declaraţiile de avere şi interese, termenul fiind însă de 30 de zile din momentul validării", se arată în comunicat, potrivit Agerpres.

De asemenea, precizează sursa citată, deputaţii nou aleşi "vor completa o fişă pentru evidenţa unitară a deputaţilor în viitoarea legislatură şi vor primi informaţiile necesare despre structurile instituţiei şi atribuţiile specifice ale fiecăreia, pentru a putea beneficia de suportul necesar îndeplinirii mandatului de parlamentar".

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.