Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Campanie online de ajutorare a unei victime din Colectiv

Mai mulți blogeri români și alți reprezentanți media se implică pentru ajutorarea Marianei Oprea, una dintre victimele din Colectiv.

Vlad Petreanu a publicat astăzi, 28 iunie, pe blogul personal, un material privind o campanie online de ajutorare a Marianei Oprea, rănită grav în urma incendiului din Colectiv.

Mi-a scris un amic, Bogdan Tache, sâmbătă seară: “Vlad, dai o mână de ajutor pentru o cauză nobilă?”Apoi a continuat așa:“Mircea Meșter scrie cronicile despre meciurile de la Euro pe blogul său. A capitalizat mult trafic și s-a gândit să facă ceva pentru o cauză de suflet. I-am propus să ajute una dintre victimele de la Colectiv care are nevoie în continuare de mult ajutor.”

Acesta a reprezentat pasul de pornire al acțiunii. Ulterior, la campania umanitară s-a raliat și Volvo, ai cărei reprezentanți au declarat că vor cumpăra spațiu publicitar pe blogul lui Mircea Meșter. De asemenea, Vlad Petreanu susține că și Cabral va scrie pe blogul personal despre campania de strângere de fonduri pentru recuperarea Marianei Oprea.

Momentan statul decontează spitalizarea până în august… Dacă totul merge ok și nu voi mai intra în operații de funcționalitate îmi rămân doar cele estetice… Aștept proteza bionică pentru mâna stângă promisă de Crucea Roșie iar la dreapta voi avea 2 locale biomecanice pt degetele arătător și degetul mic. Celelate 3 vor fi îndreptate acum, ultimele falange sunt blocate,” i-a transmis Mariana Oprea lui Bogdan Tache, într-o discuție online.

content-image

Orice donație este binevenită și așteptată la următoarele date:

Oprea Mariana
Cont IBAN: RO66RNCB0297109441120001
Cont deschis la BCR, filiala Colentina nr. 26
Cod Swift: RNCBROBU

Întreaga poveste a Marianei Oprea poate fi citită aici.

Sursa foto: pagina de Facebook a Marianei Oprea

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.