Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidat la Primăria Capitalei, atac FURIBUND la clasa politică

bogdan diaconu

Candidatul PRU la Primăria București, Bogdan Diaconu, a lansat astăzi un atac furibund la adresa ”clasei politice învechite și penale al cărei unic scop este să pună iarăși mâna pe România la alegerile locale din 5 iunie, după care să procedeze la fel cum a făcut în ultimii 26 de ani”.

Liderul PRU mai spune că ”reformarea partidelor vechi și a sateliților lor reprezintă doar o operațiune de cosmetizare. Practicile și scopurile candidaților lor sunt aceleași care au distrus România și până în prezent. Nu putem face aceleași alegeri timp de 26 de ani și să așteptăm rezultate diferite. Dacă tot PSD și PNL sau sateliții lor vor conduce administrațiile locale și după alegerile din 5 iunie, viitorul României va fi același ca și trecutul: corupție, bătaie de joc, risipă și, finalmente, dezastrul”.

PNL, scrisoare către Guvern: sunteți într-o GRAVĂ EROARE

Acuzațiile lui Diaconu la adresa ”partidelor vechi și corupte” sunt fără precedent: acestea ar reprezenta ”grupuri infracționale organizate care au dovedit suficient de mult timp că nu au alt scop decât devalizarea României. Ele trebuie scoase din joc prin alegeri și trimise la groapa de gunoi a istoriei dacă dorim să mai avem un viitor, altul decât falimentul țării”.

Liderul PRU spune în final că ”singura șansă a României la aceste alegeri o reprezintă naționalismul ca atitudine și ca practică. Partidul România Unită, singurul partid naționalist din România, este singura șansă și singura cale de a scoate România din marasm și de a opri procesul de distrugere a țării”.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.