Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Candidatul PMP, Robert Turcescu: Privesc cu încredere ziua de astăzi

Robert Turcescu

Candidatul PMP la Primăria Capitalei, Robert Turcescu, s-a prezentat duminică dimineață la urnele de vot pentru a-și exprima opțiunea. El a venit la secția de votare de la Universitatea de Agronomie alături de soție și copil.

„Mă gândesc cu speranţă că nu e un efort foarte mare nici pentru democraţie, nici pentru noi înşine să ieşim o dată la patru ani la vot la alegeri locale sau generale, mai ales că (...), măcar într-o oarecare măsură, oricum mai mult decât în anii precedenţi, societatea politică din România a făcut un pas: a admis să aducă oameni noi pe liste. (...) Acum cred că responsabilitatea e împărţită. Cred că şi electoratul - societatea românească - are, la rândul ei, obligaţia să aducă vreme de 5-10 minute un tribut plătit democraţiei care, să fim serioşi, nu este unul dureros. Mergem la vot, punem o ştampilă pe buletinele de vot şi considerăm că dorim să schimbăm ceva. Dacă nu se va întâmpla asta, probabil că trebuie să ne uităm şi într-o parte şi în alta, şi la clasa politică şi la societatea românească, şi să analizăm cu adevărat ce se întâmplă cu noi toţi. Am votat cu gândul că este o posibilă schimbare. Am votat cu gândul la copiii mei și la copiii bucureștenilor. Am votat cu gândul ca oamenii tineri din acest oraș, oamenii maturi din acest oraș vor ieși astăzi la vot. Privesc cu încredere ziua de astăzi și sunt convins că lucrurile vor ieși asa cum trebuie în acest oraș”, a declarat Robert Turcescu.

“ E un an interesant din mai multe puncte de vedere, s-au întâmplat schimbări în societatea românească, sunt oameni noi, tineri şi sunt suficiente motive ca oamenii să iasă la vot”, a mai spus Robert Turcescu după ce şi-a exercitat dreptul de vot.

Candidatul Partidului Mişcarea Populară la Primăria Capitalei a mai spus că întreaga clasă politică a făcut deja un pas.

“Politicul a admis să aducă oameni noi pe listele de candidaţi. Acum, responsabilitatea e împărţită şi societatea e obligată să aducă un tribut democraţiei prin vot”, a mai afirmat Turcescu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.