Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Canicula face primele VICTIME: Doi oameni au murit

canicula

Canicula a început să facă victime. Doi oameni au murit miercuri, după ce au muncit toată ziua la câmp. România se află sub cod galben de caniculă până vineri, inclusiv.

Un cioban în vârstă de 57 de ani a fost găsit incoştient pe un câmp în apropierea unei localităţi din Argeş. Cei care l-au găsit au sunat imediat la 112. Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut face nimic şi au fost nevoiţi să constate decesul. Aceştia spun că bărbatul era deshidratat şi că cel mai probabil a murit din cauza caniculei.

Ponta, prima reacție după atacul tehnocraţilor: Propaganda jubilează

Şi un bătrân înj vârstă de 74 de ani din Vaslui a căzut victimă caniculei. Acesta a fost găsit inconştient pe câmp. Şi în acest caz medicii au constatat decesul. Vecinii bătrânului spun că acesta a muncit câteva ore pe câmp, iar soarele care ardea cu putere i-a fost fatal.

Meteorologii au emis, miercuri, o atenţionare de cod galben de caniculă valabil până vineri inclusiv. Temperaturile vor ajunge ziua până la 37 de grade, iar nopţile vor fi tropicale cu temperaturi de peste 20 de grade, potrivit romaniatv.net.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.