Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Capitala are nevoie de curățenie! La propriu și la figurat!

Într-un moment în care se vorbește de schimbarea paradigmei în care funcționează clasa politică, PSD a avut curajul de a propune pentru cea de-a doua demnitate în stat după numărul de voturi necesare un candidat total atipic: tânăr, nou în politică și pe deasupra femeie.

Sunt deosebit de onorată de votul de azi al colegilor mei, care mă şi obligă în aceeaşi măsură. De asemenea, mă onorează faptul că am primit în ultima perioadă mii de mesaje din partea bucureştenilor care au spus că mă susţin pentru această candidatură. Pentru ei intru în această luptă care nu este una pentru fotoliul de primar general al Capitalei, nici pentru a cuceri Primăria Capitalei, ci pentru a creşte calitatea vieţii bucureştenilor. Prea mulţi politicieni s-au bătut până acum pentru scaune şi pentru clădiri. Nu este şi cazul meu.

În ceea ce mă priveşte, sunt un om de acţiune, sunt un om care iubeşte curăţenia şi la modul propriu, şi la figurat. Principala mea preocupare va fi de a avea un oraș curat, aerisit de tot ceea ce înseamnă blocaje în trafic, aglomerație, poluare, dar m-aş referi şi la curăţenia morală. Cred că în Primăria Capitalei trebuie să facem curăţenie de sus până jos şi în ceea ce priveşte birocraţia, corupţia, precum şi prezenţa unor oameni care nu se gândesc la bucureşteni, ci doar la propriile lor interese.

Îmi propun să duc o campanie pozitivă, în care să-i conving pe oameni că le înțeleg nevoile și să vin cu idei simple dar eficiente pentru problemele Capitalei și ale întregii zone metropolitane. Voi răspunde cu fermitatea necesară tuturor atacurilor, dar nu-mi voi ataca niciun contracandidat, pentru că bucureștenii nu vor avea nimic de câștigat din asta.

Forța unui candidat nu depinde doar de calitățile sale personale, ci și de organizația pe care se bazează, de sutele, miile de militanți ai partidului. Din acest punct de vedere sunt un candidat privilegiat, pentru că mă bucur de sprijinul unor oameni deosebiți, a căror muncă, de cele mai multe ori nevăzută, merită să fie răsplătită.

O bătălie electorală de o asemenea anvergură nu se câștigă ușor. Dar greul începe după alegeri, când oamenii nu ne vor mai judeca după vorbele meșteșugite pe care le spunem, ci după fapte. De aceea, bătălia pentru București, a mea și a tuturor colegilor din organizațiile de sector și locale, va continua și după 5 iunie, zi de zi, până la finalul mandatului. După care vom începe, din nou, aceeași bătălie.

Bucureștiul trebuie lăsat să respire, iar primul pas ar fi să-l ferim de aerul otrăvit al luptelor politicianiste! Apoi ne vom ocupa, ÎMPREUNĂ, de toate celelalte lucruri care îl sufocă.

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.