Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură RECORD în Columbia: Tone de cocaină, CONFISCATE

cocaina

Peste şapte tone de cocaină destinate Americii Centrale şi Americii de Nord au fost confiscate, marţi, în Columbia, în cursul a două operaţiuni, au anunţat poliţia şi marina din această ţară, relatează AFP, citează agerpres.ro

Într-o primă operaţiune au fost confiscate peste cinci tone de cocaină ascunse într-un hambar din localitatea Tumaco, sud-vestul ţării.

Brazilia deschide Cutia Pandorei


'Am distrus cinci laboratoare' de fabricare a cocainei, într-unul dintre acestea se aflându-se 'o ascunzătoare cu 5.293 de tone de cocaină', a declarat, într-o conferinţă de presă, generalul Jorge Nieto, director al poliţiei naţionale columbiene. 

Potrivit lui, drogurile, care aparţineau 'mai multor traficanţi', erau pregătite să fie expediate pe mare spre America Centrală la bordul unuia din semisubmersibilele folosite de traficanţi.

Gigi Becali îi desfiinţează pe stelişti după umilinţa cu City: 'Mai bine mă las de fotbal'


Tumaco se află în departamentul Narino, în apropiere de graniţa cu Ecuadorul, pe coasta oceanului Pacific. Peste 100 de membri ai forţelor de securitate au participat la operaţiune, cu sprijinul armatei aerului, a precizat generalul Nieto. 

În cursul celeilalte operaţiuni, autorităţile au confiscat 2,3 tone de cocaină în largul oraşului Cartagina, în nordul Columbiei, a anunţat marina columbiană într-un comunicat. 

Columbia este primul producător mondial de frunze de coca, materia primă pentru cocaină, şi cel mai mare producător de cocaină, cu 646 de tone în 2015, potrivit ONU.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.