Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Captură SPECTACULOASĂ pe Aeroportul Otopeni - Două femei şi un bărbat, prinşi cu cocaină ÎN STOMAC - VIDEO

Captură incredibilă pe Aeroportul Otopeni! Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Ilfov și procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Centrală cercetează doi cetăţeni brazilieni, care au fost depistaţi de polițiștii de frontieră și de vameși pe aeroportul Otopeni, cu aproximativ două kilograme de cocaină ingerate în stomac, potrivit unui comunicat de presă al Poliţiei Române.

Polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti – Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Ilfov, sub coorodonarea D.I.I.C.O.T. - Structura Centrală, cercetează două femei și un bărbat, cu vârste cuprinse între 19 și 41 de ani, pentru trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

În fapt, la data de 10 noiembrie a.c., cei trei au fost depistați în Aeroportul București-Otopeni. În urma controlului la aparatul scaner-corporal cu raze X la care au fost supuși, s-a constatat că doi dintre ei ar deține în stomac, cașete de aproximativ 3 cm cu substanțe stupefiante.

Aceștia au fost conduși la o unitate spitalicească, pentru examinarea medicală și pentru a se elimina obiectele ce ar conține droguri, din corp. Astfel, de la una dintre femei au fost scoase 129 de cașete cu 1.537 grame de cocaină, iar de la bărbat 43 de cașete ce conțineau 426 grame de cocaină.

Din cercetări a reieșit că aceștia au călătorit cu o cursă aeriană pe ruta Sao Paolo, Brazilia – Zurich, Elveția – București, urmând să se deplaseze cu autocarul în Istanbul, Turcia.

Ieri dimineață, cei în cauză au fost conduşi la sediul D.I.I.C.O.T.-Structura Centrală, pentru audieri. Cei doi care transportau droguri fiind reținuți pentru trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc, urmând ca astăzi să fie prezentaţi Tribunalului Bucureşti, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea s-a desfășurat în colaborarea cu polițiști de frontieră din cadrul I.G.P.F- Centrul de Supraveghere și Controlul Trecerii Frontierei Aeroporturi București-Otopeni și ai Biroului Vamal Otopeni-Călători.

Citeşte şi: Percheziţii de AMPLOARE în Bucureşti, într-un dosar de proxenetism. Suspecţii, duşi cu mandat la audieri .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.