Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care este propunerea lui Victor Ponta pentru șefia PNL: Să nu mă dezamăgiți!

gov.ro
ponta

Fostul prim ministru, Victor Ponta, a lansat un nou atac, miercuri, la adresa Alinei Gorghiu. De asemenea, Ponta a făcut și o propunere  pentru șefia PNL București, în stilul său caracteristic.

Apel catre conducerea PNL (in special pentru Tovarasa Presedinte Alina Gorghiu Dej) - va rog sa il numiti ca nou sef la PNL Bucuresti pe stimabilul domn Teodor Atanasiu !

Aceasta decizie va fi consecventa cu dorinta dvs de a sprijini activitatea DNA si lupta coruptiei! Deoarece in acest fel dosarul penal legat de contractele pe care Dl Atanasiu ( fost sef AVAS) le-a acordat ilegal consilierei sale de la acea data ( si avocat) Alina Gorghiu va ramane la un singur procuror si va costa mai putin faza de urmarire penala!

Daca aveti cumva amnezii sau alte probleme grave de memorie va poate ajuta linkul de mai jos !

Daca aveti cumva iluzii ca DNA va va proteja doar pt ca dvs ii ridicati osanale in Parlament si la televiziuni sunteti extrem de naivi - dosarul va merge mai departe atunci cand valoarea dvs de intrebuintare va deveni irelevanta /

Stimata Doamna Alina Gorghiu ( Dej) - prin numirea dlui Atanasiu la conducerea PNL Bucuresti , dupa ce in calitate de subordonata fidela la AVAS v-a dat o multime de contracte si bani, mai are un avantaj - va va aduce in cont si infractiunea de conflict de interese ( cea pentru care dvs va luptati din rasputeri sa nu o scoata cineva din Codul Penal asa cum a decis Curtea Constitutionala)!

Sa nu ma dezamagiti! Succes”, a fost mesajul lui Victor Ponta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.