Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care va fi soarta lui Reghecampf: Gigi Becali a făcut anunţul

Inquam Photos / Octav Ganea
gigi becali Inquam Photos

Gigi Becali a vorbit astăzi despre evenimentele recente de la Steaua și dă asigurări că Laurențiu Reghecampf nu va fi destituit de la echipă. "Vorbesc în fiecare zi cu Reghe. Îmi spunea mie dacă voia să plece, dar el n-are de ce să plece.

Singura mea dorință este ca el și cu MM să facă un singur lucru, să transmită ceva jucătorilor. Să dea încredere echipei, voi veni și eu la echipă. Toată lumea spune că suntem cei mai buni, nu o să avem niciun fel de problemă. Dacă câștigăm trei meciuri, suntem campioni. La Steaua nu se poate ascunde nimic. Dreptatea, adevărul și curățenia trebuie să domnească la Steaua, nu altceva. Și Viitorul are șanse la titlu, mai ales dacă se va impune în primele trei meciuri, dar celelalte echipe din play-off nu au nicio șansă", a spus Gigi Becali, la TV Digi Sport.

Finanțatorul Stelei a vorbit și despre ultimele acuzații ale lui Mirel Rădoi, care l-a atacat frontal pe patronul stelist, oferind mai multe declarații surprinzătoare. "Să vă spun un lucru. Lui Mirel Rădoi nu-i răspund. Are o frustrare pe care o înțeleg și nu o înțeleg. E ambițios, dar nu a reușit la Steaua și poate de aceea vorbește ce vorbește. Pe Mirel îl consider tot în familia mea și cred că va reveni alături de mine cândva", a mai spus acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.