Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Care va fi soarta ministrului Justiției: Dragnea devoalează situația lui Iordache și a coaliției

Liviu Dragnea ICCJ

Șeful PSD și al Camerei Deputaților, Liviu Dragnea a devoalat ce s-a decis în cadrul discuțiilor dintre PSD și ALDE. Dragnea a spus că s-a stabilit un regulament clar și că totul va trece prin comisia formată din cinci persoane.

Citește și: Cum se vor schimba legile pe Justiție: Anunțul de ultimă oră al lui Liviu Dragnea

"Este important să avem în acel regulament două chestiuni. Să ne vedem săptămânal pentru că trebuie să luăm multe decizii. Să existe după fiecare întâlnire un proces verbal, o minută. Am ținut să avem asta. În USL după câteva luni se uita ce vorbeam. Nu o să ajungem la dreptul de veto. Dacă e coaliție, să funcționăm bine. Dacă unul din partide nu e de acord, e normal să nu se facă ceva. Este vorba de programul de guvernare să fie respectat și pus în practică. Vor fi 5 persoane în acel regulament. Nu vor fi pe veci cele cinci persoane.", a spus Dragnea.

Liviu Dragnea a vorbit și despre deciziile pe care urmează să le ia Sorin Grindeanu în privința lui Florin Iordache. "Sunt de acord. I-am spus premierului și mi-a comunicat că se va lua o decizie în privința ministrului Justiției după ce vor avea o discuție.", a spus șeful PSD.

Citește și: Sorin Grindeanu vorbește despre relația cu Liviu Dragnea: 'Nu vreau să răspund'

Klaus Iohannis se va adresa Parlamentului marţi, la ora 12,00, după ce vineri a transmis preşedinţilor celor două Camere ale Legislativului o scrisoare în care arăta că doreşte să facă acest lucru pe 7 februarie, într-un mesaj cu privire la modificările aduse legislaţiei penale, precum şi în legătură cu evenimentele generate de acestea. "Mâine mă aştept, sper ca preşedintele Iohannis să aibă un mesaj echilibrat şi un apel la calm şi la stabilitate pe care îl avem şi noi. Dar o să vedem mâine", a spus Dragnea, luni, la Parlament.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.