Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carla Bruni revine cu un album în limba engleză

muzica

Carla Bruni va lansa la toamnă primul său album în patru ani, în întregime în limba engleză, în care reia cântece pop şi country, precum legendara odă dedicată soţilor ''Stand By Your Man'', informează France Presse. Albumul ''French Touch'' urmează să fie lansat la 6 octombrie şi vizează un public anglofon.

Primul single, lansat vineri, este o reluare a ''Enjoy the Silence'' a Depeche Mode, melodie pe care cântăreaţa o reinterpretează cu vocea sa lejeră şi uşor răguşită într-o versiune mai intimă decât stilul electronic al originalului. Fosta primă doamnă a Franţei a declarat revistei americane specializate în muzică Billboard că albumul va include, de asemenea, o reluare a celebrului cântec country ''Stand By Your Man'', de Tammy Wynette.

Lansat în 1968, acest cântec ale cărui versuri - ''Fii mândră de el / La urma urmei nu este decât un om'' - au fost interpretate ca o acceptare a bărbaţilor în ciuda defectelor lor şi ca o viziune tradiţionalistă a rolului femeilor, le-a înfuriat pe feministe. ''Este un omagiu adus tuturor bărbaţilor din lume. Este cântecul soţului. Este foarte macho într-o manieră foarte tandră'', a subliniat Carla Bruni întrebată dacă acest cântec se referă la soţul ei, Nicolas Sarkozy.

În acest interviu, cântăreaţa de 49 de ani a refuzat să răspundă la întrebări cu privire la preşedintele american, Donald Trump, care a afirmat că a avut o aventură cu ea, ceea ce Carla a dezminţit în trecut. Pentru acest nou album, ea a lucrat cu producătorul canadian David Foster, aflat în spatele multor artişti de succes, precum canadiana Céline Dion, grupul Chicago sau cântăreţul italian Andrea Bocelli, conform Agerpres.

Supranumită 'prima doamnă a muzicii franceze', Bruni a devenit cunoscută în anul 2002, cu primul ei album 'Quelqu'un m'a dit'. De atunci, vocea ei şoptită şi senzuală, versurile introspective, instrumentaţia austeră şi acustică au făcut-o populară în întreaga lume. Muzica ei are de asemenea influenţe folk, jazz şi blues.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.