Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carlo Ancelotti este favoritul fanilor pentru a prelua naţionala Italiei după ce squadra a ratat Mondialele

steag.ro
steag italia

Tehnicianul Carlo Ancelotti, liber de contract după plecarea de la Bayern Munchen, este favoritul fanilor pentru a prelua naţionala Italiei, conform unui sondaj realizat de Gazzetta dello Sport. Deşi selecţionerul Gianpiero Ventura nu a demisionat şi nu a fost demis, întreaga Italie aşteaptă plecarea acestuia după ce naţionala nu a reuşit calificarea la Cupa Mondială, o contraperformanţă după 1958.

Astfel, într-un sondaj realizat de gazzetta.it, la care au participat peste 85.000 de fani, Ancelotti a primit 67,4 la sută din voturi, fiind urmat de Antonio Conte de la Chelsea, cu 21,9 la sută, Massimiliano Allegri, de la Juventus, cu 5,4 la sută şi Roberto Mancini, de la Zenit, cu 5.3 la sută.

Reprezentativa Italiei a ratat calificarea la Cupa Mondială din 2018, după ce a remizat, luni seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu naţionala Suediei, în manşa secundă a barajului pentru competiţia din Rusia. În tur, scorul a fost 1-0 pentru suedezi. Italia a ratat calificarea la Cupa Mondială, pentru prima dată în 60 de ani, conform news.ro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.