Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Dan, după consultările cu poliţiştii pe tema schimbării cadrului legislativ: Vreau să lucrăm ca o adevărată echipă

Inquam Photos / Octav Ganea
carmen dan

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a continuat seria consultărilor cu poliţiştii pe tema îmbunătăţirii cadrului legal necesar exercitării atribuţiilor de serviciu, context în care le-a transmis angajaţilor MAI că îşi doreşte să lucreze împreună, "ca o echipă", pentru găsirea celor mai bune soluţii. "Împreună cu şeful Poliţiei Române am avut o întâlnire cu trei poliţişti care au venit tocmai de la Suceava pentru a-mi prezenta propunerile lor pentru îmbunătăţirea condiţiilor de muncă ale poliţiştilor şi creşterea nivelului de siguranţă a acestora atunci când sunt în misiune. Florin, Gheorghe şi Gabriel au ani buni de experienţă în muncă, lucrează la Poliţia Transporturi şi au fost colegi cu Sorin Vezeteu. Am discutat cu ei despre cum putem modifica legislaţia astfel încât să prevenim alte tragedii, inclusiv prin înăsprirea pedepselor pentru ultraj, schimbarea reglementărilor privind sancţionarea unor contravenţii, modificarea Statutului poliţistului sau îmbunătăţirea echipamentelor de protecţie pentru poliţişti", a scris Carmen Dan, marţi, pe pagina ei de Facebook.

Ministrul de Interne i-a asigurat pe angajaţii MAI că propunerile lor vor fi primite cu toată deschiderea. "Le mulţumesc pentru decizia de a veni să-mi prezinte aceste propuneri, printre multe altele la fel de bine intenţionate, şi îi asigur, la fel ca pe toţi ceilalţi colegi din MAI, că vreau să lucrăm în continuare ca o adevărată echipă pentru ca împreună să găsim cele mai bune soluţii. Uşa mea va fi mereu deschisă pentru toţi angajaţii care vor să-şi aducă contribuţia la îmbunătăţirea cadrului legal necesar exercitării atribuţiilor de serviciu. Vă reamintesc că aşteptăm în continuare la adresa de mail statut@mai.gov.ro propunerile şi sugestiile de modificare a Statutului poliţistului. Până acum au fost primite peste 150 de propuneri", a afirmat Carmen Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.