Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Iohannis, între laude şi critici după ultima apariţie publică - FOTO

carmen iohannis

Klaus Iohannis şi soţia lui, Carmen, şi-au făcut apariţia, vineri seara, la Festivalul de Teatru de la Sibiu. Carmen Iohannis a impresionat din nou cu o ţinută specială: o rochie gri metalic, cu paiete argintii aplicate pe umărul stâng şi în partea de jos dreapta a rochiei.

Rochia este o creaţie a creatorului de modă Pelger Stephan, care s-a "lăudat" şi pe Facebook cu faptul că soţia preşedintelui a ales o rochie creată de el. "Ieri, la Sibiu, frumoasa noastră Primă Doamnă a decis să poarte din nou o creaţie Stephan Pelger pret a porter! Mă simt foarte onorat!!!", a scris Pelger Stephan. Potrivit site-ului designerului vestimanetar, o rochie creată de Pelger Stephan constă de la 600 la 1200 de lei.

Reacţiile comentatorilor de pe reţeaua de socializare Facebook au fost diverse. Dacă unii au apreciat stilul nonconformist, comparând-o pe Carmen Iohannis cu alte soţii de şefi de stat, alţii au criticat ţinuta acesteia considerând-o prea tinerească, neprotocolară sau neinspirată.

Klaus Iohannis şi soţia sa au urmărit la Sibiu "Ultima bandă a lui Krapp", o piesă de teatru austro-germană, care l-a avut în distribuţie pe celebrul actor şi regizor de film Klaus Maria Brandauer, nominalizat în 1985 la premiul Oscar pentru rolul din "Out of Africa", în care a jucat alături de Meryl Streep.

content-image

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.