Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carmen Iohannis vorbește în locul soțului său

iohannis carmen

Soția președintelui Klaus Iohannis, Carmen Iohannis, va avea un discurs oficial în numele șefului statului, în cadrul unei conferințe internaționale organizate joi la Sibiu. Potrivit agendei oficiale a Conferinței pe tema formării continue și recalificării pe parcursul vieții profesionale, Carmen Iohannis va rosti un mesaj de bun-venit, în calitate de reprezentant al Biroului Președintelui României.

Surse locale susțin că Prima Doamnă, deși a fost invitată la acest eveniment, nu îl va onora.

Discursul Primei Doamne este programat în deschiderea sesiunii de joi, imediat după cuvântările reprezentanților Universității „Lucian Blaga” și UNESCO și după Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummel.

Citește și: Tiberiu Nițu face noi precizări despre plecarea sa de la Parchetul General

În cadrul conferinței internaționale “Lifelong Learning in Action: The university, employers, trainers and the community working together”, care va avea loc în perioada 19-20 noiembrie, la Ramada, se vor discuta aspecte care țin de adaptarea tinerilor la noile cerințe de pe piața muncii, în contextul în care, potrivit statisticilor, 80% din locurile de muncă disponibile în 2015 vor dispărea complet până în anul 2025, scrie Turnul Sfatului.

Citește și: Cristi Borcea, adus cu mandat la DNA / UPDATE Audieri în legătură cu meciul cu Lazio

„Reunind studenți, absolvenți, experți în resurse umane, traineri şi angajatori din cadrul comunității, conferința va oferi sfaturi practice legate de modul în care pot fi implementate strategiile de formare continuă, atât la nivel individual cât și instituțional, și va demonstra valoarea și importanța pe care angajatorii le acordă dezvoltării profesionale continue în cadrul procesului de recrutare şi inserţie a absolvenţilor pe piaţa muncii”, spune purtătorul de cuvânt al ULBS, Teodor Boantă.

Citește și: ALERTĂ la Londra: O stație de metrou a fost EVACUATĂ după o amenințare cu bombă

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.