Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CARNAGIU Atentat terorist extrem de sângeros cu peste 100 de victime în Pakistan

pakistan bomb

Un nou atentat terorist extrem de sângeros. A fost un adevărat carnagiu cu peste 100 de victome în nordul Pakistanului. Dublul atentat de vineri dintr-o piaţă din Pakistan s-a soldat cu 37 de morţi şi peste 150 de răniţi, conform unui nou bilanţ oficial difuzat în cursul serii, transmite AFP.

O piaţă aglomerată din Parachinar, la frontiera afgană, a fost lovită în plină oră de vârf de acest dublu atentat, care a avut loc în timp ce oamenii se grăbeau cu ultimele cumpărături pentru Eid al-Fitr, sărbătoarea musulmană care marchează sfârşitul Ramadanului. Un prim atentat, în faţa unui sediu de poliţie din Balutchistan, provincie instabilă din sud-vestul ţării, a făcut vineri cel puţin 13 morţi.

Atacurile cu bombă s-au produs la câteva minute distanță. Ambele au avut loc la Toori Bazar, în orașul Parachinar, capitala districtului tribut Kurram, în timpul orelor de vârf de vineri după-amiaza.

"Ne temem ca numarul mortilor ar putea sa creasca", a spus Nasrullah Khan pentru AFP, adaugand ca nu exista detalii suplimentare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.