Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Caro Emerald cântă anul viitor la Sala Palatului din Capitală - VIDEO

Twitter
Caro Emerald

Artista de origine olandeză Caro Emerald va susține un concert la Sala Palatului din Capitală, anul viitor, pe 28 februarie, informează un comunicat al organizatorilor, transmis joi AGERPRES.

Caro Emerald a debutat în 2009 cu piesa "Back it Up". După un debut fulminant cu albumul "Deleted Scenes from the Cutting Room Floor", inspirat din muzica anilor '40 — '50, artista a ajuns rapid în playlist-ul radiourilor europene, noul single "A Night Like This" asigurându-i o nouă prezență în clasamentele muzicale.

Albumul s-a vândut în peste 1,5 milioane de exemplare, artista fiind răsplătită și cu un Edison Award — una dintre cele mai vechi distincții din lume, oferită artiștilor cu rezultate remarcabile în industria muzicală, încă din anul 1960.

Citeşte şi: Dacian Cioloş, primul PAS către ADERAREA la un partid

Cel de-al doilea album, intitulat "The Shocking Miss Emerald", a apărut în 2013 și a intrat direct pe prima poziție în clasamentul din Marea Britanie, fiind urmat de o lungă serie de concerte și prezențe în cadrul mai multor festivaluri din Europa.

În primăvara acestui an, cântăreața a lansat EP-ul "Emerald Island" care dă numele turneului ce va include și concertul programat pentru începutul anului viitor, la București.

Caro Emerald a mai cântat în România în 2012, la festivalul B'Estfest.

Biletele pentru concertul din 28 februarie 2018 vor fi puse în vânzare vineri, în rețeaua Eventim, iar prețurile lor variază între 85,5 lei și 247,5 lei. La acestea se adaugă comisioanele de vânzare, menționează organizatorii români.

Citeşte şi: Lia Olguţa Vasilescu, lovitură DURĂ pentru sindicalişti. Listă în 10 PUNCTE .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.