Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Carrie Fisher și-a prezis moartea cu 13 ani înainte

www.fantasynscifi.com
Carrie Fisher

Actrița Carrie Fisher, care a încetat din viață în urma unui infarct în avionul care a o transporta de la Londra la Los Angeles, anul trecut în noiembrie, știa când va muri. Fisher a scris pe o carte poștală care o înfățișa ca prințesa Leia că va muri înainte de februarie 2017, relatează online ziarul ABC.

Această surprinzătoare dezvăluire a fost făcută de cântărețul britanic James Blunt, 42 de ani, care a locuit în casa vedetei din "Star Wars" în perioada când a înregistrat primul său album "Back to Bedlam". "Carrie a lipit vederea în care apărea ca prințesa Leia pe ușa camerei mele cu data nașterii și a morții sale. Îmi amintesc impresia puternică pe care mi-a făcut-o această poză pentru că mi s-a părut prea curând", a declarat Blunt ziarului Sunday Times.

Actrița l-a invitat pe cântăreț să stea în casa ei pe timpul înregistrării albumului său după ce s-au cunoscut la niște prieteni comuni din Los Angeles. Blunt a înregistrat marile sale hituri, precum "Goodbye My Lover", la pianul pe care Fisher îl ținea în sala de baie. Prieteni timp de un deceniu, Carrie se considera mama americană a lui James și a devenit parte a familiei acestuia când i-a botezat copilul. Dezvăluirea că Fisher a fost capabilă să-și prezică moartea este cu atât mai cutremurătoare cu cât actrița nu suferea de nicio boală incurabilă și a murit când de abia împlinise 60 de ani, conform Agerpres. În mod tragic ea a murit cu o săptămână înainte de mama sa, care nu a putut trece peste pierderea prematură a fiicei sale. Cele două actrițe au fost înmormântate în aceeași zi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.