Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

'Cartea junglei' rămâne pe primul loc în box-office-ul nord-american

Filmul de animatie 'Cartea Junglei', dupa celebra poveste a lui Rudyard Kipling, continua sa domine box-office-ul nord-american si în acest week-end, potrivit cifrelor finale publicate luni de compania Exhibitor Relations, citata de agentia France Presse (AFP).

Versiunea Disney a aventurilor lui Mowgli, plina de efecte speciale, a obtinut 43,7 milioane de dolari între vineri si duminica în cinematografele americane si canadiene si încasari totale de 253,4 milioane de dolari în trei saptamâni de la lansare.

Locul secund este ocupat în continuare de 'The Huntsman: Winter's War', cea mai recenta adaptare a celebrului basm 'Alba ca Zapada', al fratilor Grimm, având-o în distributie pe actrita Charlize Theron. Filmul a încasat în acest week-end 9,6 milioane de dolari, din cele 34,2 milioane de dolari obtinute în cele doua saptamâni de la lansare.

Pe locul al treilea urca 'Keanu', o comedie în regia lui Peter Atencio, în care un grup de amici simuleaza traficul de droguri pentru a recupera o pisica sechestrata - cu încasari de 9,45 milioane de dolari.

Aflat la rândul sau în primul week-end în cinematografe, filmul 'Mother's Day', cu Jennifer Aniston si Julia Roberts, intra pe locul al patrulea în box-office, cu încasari de 8,4 milioane de dolari.

În schimb, filmul 'Barbershop: The Next Cut ', o cronica umoristica a vietii într-un cartier afro-american din Chicago vazuta prin ochii clientilor unui salon de frizerie, pierde doua locuri, situându-se pe pozitia a cincea, cu 6,1 milioane de dolari obtinuti în acest week-end si 44,7 milioane de dolari strânsi în trei saptamâni.

'Zootropolis', un alt film animat, produs de studiourile Disney, pierde la rândul sau doua locuri, obtinând 5,3 milioane de dolari în a noua saptamâna de distributie, din încasari totale de 323,8 milionae de dolari.

Un alt film nou, 'Ratchet & Clank', ocupa locul saptelea în box-office, cu încasari de 4,9 milioane de dolari. Filmul, bazat pe o franciza de jocuri, povesteste aventurile unui personaj si ale unui robot care îsi unesc fortele împotriva maleficului Drek.

Comedia 'The Boss', cu Melissa McCarthy, despre o fosta miliardara fortata sa traiasca mai modest dupa o sedere la închisoare, cade pe locul al optulea, cu încasari de 4,3 milioane de dolari si 56,1 milioane de dolari obtinuti în patru saptamâni.

Pe locul al noualea regasim superproductia 'Batman v Superman: Dawn of Justice', cu încasari de 3,9 milioane de dolari în week-end-ul trecut si un total de 325 milioane de dolari în sase saptamâni.

Pe ultimul loc se afla 'Criminal', în regia lui Ariel Vromen, un thriller science-fiction cu Kevin Costner, Ryan Reynolds si Tommy Lee Jones, cu încasari de 1,3 milioane de dolari în week-end si un total de 13,5 milioane de dolari în trei saptamâni.

AGERPRES

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.