Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Casa Regală, reacţie DURĂ după anunţul căsătoriei lui Nicolae

romaniaregala.ro
casa regala Principesa Margareta, Radu Duda, Nicolae Medford-Mills

Biroul de Presă al Regelui Mihai a anunţat, luni, că Majestatea Sa a luat act de intenţia lui Nicolae Medforth-Mills de a se căsători, precizând că decizia de a retrage titlul de principe al României şi cea de scoatere din linia de succesiune rămân neschimbate. Custodele Coroanei a trimis, de asemenea, o scrisoare de felicitare nepotului Alteţei Sale Regale.

Citeşte şi: Afacerist celebru, întâlnire de GRAD ZERO cu premierul Mihai Tudose (surse)

"Majestatea Sa Regele Mihai I şi Alteţa Sa Regală Principesa Moştenitoare Margareta, Custodele Coroanei, au luat cunoştinţă despre intenţia fiului Principesei Elena, domnul Nicolae Medforth-Mills, de a se căsători. Regele a răspuns nepotului său, urându-i fericire şi pace sufletească, precum şi puterea de a lua decizii corecte. Majestatea Sa a menţionat, încă o dată, că decizia de a retrage titlul de principe al României şi calificativul de Alteţă Regală, precum şi decizia de a scoate pe Nicolae din Linia de Succesiune rămân neschimbate, după căsătoria acestuia", se arată într-un comunicat de presă al Biroului de Presă al Majestăţii Regelui Mihai.

Nicolae Medforth-Mills, nepotul Regelui Mihai şi fost Principe al României a anunţat recent că se însoară cu o româncă. Este vorba de Alina Maria Binder, în vârstă de 29 de ani.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.