Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

CASMB își mută sediul în cartierul Băneasa de la 1 februarie

www.agerpres.ro
sediu CASMB

Casa de Asigurări de Sănătate a Municipiului București va funcționa, începând cu 1 februarie, într-un nou sediu unic, în care se vor desfășura toate activitățile specifice instituției.

Potrivit unui comunicat de presă al CASMB remis joi presei, noua clădire se află pe Șos București-Ploiești nr. 7, sector 1, din cartierul Băneasa (stația RATB Pod Băneasa), iar spațiile amenajate pentru a acorda servicii asiguraților se vor afla la parter, etajele 1 și 2.

Pentru a ajunge la noul sediu al CASMB, asigurații pot folosi mijloacele de transport în comun ale RATB: 131, 205, 261, 304, 335, 783, 449.

Citește și: Ce ALIMENT pe care îl consumăm zilnic ne distruge OASELE

"Prin această relocare, dorim să facilităm accesul asiguraților la servicii și să scurtăm timpul de soluționare a solicitărilor acestora. Majoritatea asiguraților care apelează la serviciile CASMB suferă de diverse afecțiuni, de aceea am considerat obligatorie crearea unor spații de așteptare decente", a declarat Lucian Bara, presedintele CASMB, conform comunicatului.

CASMB precizează că, având în vedere activitățile de relocare, în perioada 23—26 ianuarie, programul de lucru cu publicul se va desfășura, în sediile Floreasca și Țițeica, astfel: miercuri, 25 ianuarie între orele 8,30 — 14,30, joi, 26 ianuarie între 8,30 — 14,30, iar luni, 23 ianuarie și marți 24 ianuarie — sărbători legale, nu se va lucra cu publicul, anunță Agerpres.

Reprezentanții CASMB susțin că începând cu data de 30 ianuarie activitățile de relații cu publicul se vor desfășura în noul sediu, după următorul program: luni 8,30 — 14,30 (nu se lucrează cu publicul la Formulare europene), marți 8,30 — 14,30, miercuri 8,30—14,30, joi 12,00 — 18,00, iar vineri nu se va lucra cu publicul cu excepția depunerii dosarelor de îngrijiri la domiciliu, între 9,00—12,00.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.