Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Câştigătorii alegerilor din Teleorman au primit mandatele de parlamentari

Inquam Photos / Octav Ganea
Liviu Dragnea

Aleşii partidelor politice în alegerile parlamentare au primit, vineri, mandatele de senator şi deputat. Potrivit preşedintelui PSD, Liviu Dragnea, primul pe listă la Camera Deputaţilor în Teleorman, documentul oficial prin care se atestă calitatea sa parlamentar îl obligă să îşi respecte promisiunile făcute în campania electorală.

"Pentru mine, acest certificat este important, este un document care mă obligă atât pentru acest judeţ, care din păcate a fost atât de hulit în această campanie, mă obligă pentru întreg Parlamentul, precum şi pentru ceea ce se va întâmpla în această ţară. Sper ca toţi parlamentarii care, în aceste zile, primesc aceste certificate doveditoare să înţeleagă că s-a terminat campania electorală şi că oamenii se aşteaptă de la fiecare dintre noi, indiferent cu cine au votat, să le îndeplinească promisiunile. Sper ca săptămâna viitoare noii parlamentari şi cei care nu sunt la primul mandat să fie de acord să avem o activitate parlamentară corectă şi normală, să îndeplinească toţi prima condiţie - să vină la serviciu şi să participe la toate activităţile din parlament", a declarat într-o conferinţă de presă, Liviu Dragnea.

Cei mai mulţi noi parlamentari de Teleorman provin din PSD, care a obţinut trei mandate la Camera Deputaţilor - prin preşedintele partidului, Liviu Dragnea, preşedintele CJ, Adrian Gâdea şi Valentin Boboc şi un mandat la Senat - prin fostul prefect al judeţului, Carmen Daniela Dan. PNL va fi reprezentat la Camera Deputaţilor de fostul consilier al premierului Dacian Cioloş, Mara Calista, iar la Senat, de preşedintele filialei, Eugen Pîrvulescu. ALDE a primit la redistribuire un mandat de deputat prin Ică Florică Calotă, conform Agerpres.

PSD a câştigat alegerile în judeţul Teleorman cu 62% la Camera Deputaţilor şi cu acelaşi scor la Senat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.