Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cat cheltuieste statul pe renovarea casei pentru Basescu

casa gogol

Traian Basescu a optat cu greu pentru o resedinta de la stat, la care are dreptul in calitate de fost presedinte. Cand in sfarsit a gasit printre variantele puse la dispozitia sa de catre Guvern o resedinta pe placul sau, aceasta s-a dovedit a necesita o ampla renovare.

Astfel RA-APPS s-a apucat de treaba si face pregatirile pentru mutarea lui Traian Basescu care se ridica la o suma uriasa. Statul cheltuieste pe renovarea casei din strada Gogol circa 320.000 de euro, cu tot cu TVA, potrivit Antena 3.

RA-APPS a explicat ca la casa in care se va muta Basescu se fac lucrari de reparatii si constructii. Jurnalistul Adrian Ursu estimeaza ca pentru fiecare metru patrat de locuinta statul cheltuieste 1.000 de euro.

Pana va fi gata renovarea, Basescu beneficiaza de o locuinta provizorie, la Scrovistea, un alt domeniu impresionant al RA-APPS. Fostul presedinte nu plateste insa nimic pentru 'cazarea' oferita de RA-APPS, nici pentru cea provizorie de la Scroviste, nici pentru cea permanenta din strada Gogol.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.