Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât de bogată este Sevil Shhaideh. Ce arată declarația sa de avere

agerpres.ro
sevil shhaideh

Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru funcția de prim-ministru, deține în proprietate cu soțul său trei clădiri în Siria, una în Latakia și două în Damasc., un spațiu comercial și depozite bancare în valoare de aproape 600.000 de lei, potrivit declarației sale de avere.

Mai exact, este vorba despre un apartament în Constanța și o casă de locuit plus una de vacanță, de 145 de metri pătrați, în Siria. De asemenea, spațiul comeicial deținut se află tot în Siria, mai precis Damasc.

INCREDIBIL. Erdogan risca să fie UCIS de asasinul ambasadorului rus

În privința conturilor bancare, cea care a fost ministru al Dezvoltării deține depozite bancare de aproape 600.000 de lei. În declaraţia de avere a acesteia este menţionat şi un împrumut de 20.000 de euro acordat de către soţul său, Akram Shhaideh, lui Bachir Chhide, şi ramburat în septembrie 2014.

Sevil Shhaideh are și datorii, mai exact un credit în valoare de 60.000 de lei, scadent la sfârșitul anului 2017, conform declarației de avere.

Veniturile obţinute de Sevil Shhaideh în anul fiscal precedent depăşesc 300.000 de lei, din care 56.364 de lei reprezintă salariul de la Ministerul Dezvoltării, iar 247.800 de lei a încasat ca membru al CIFGA (Comitetul Interministerial de Finanţări, Garanţii şi Asigurări) la EximBank SA.

Soţul lui Sevil Shhaideh a obţinut un venit anual de 46.149 de lei ca angajat al Regiei Autonome Judeţene Drumuri şi Poduri Constanţa şi 826 lei în calitate de consilier în Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale.

De asemenea, potrivit declaraţiei de interese, ea este acţionar la Coremar - cupon gratuit, şi la SC Rosyr International SRL, cu 50 de acţiuni, în valoare de 100 de lei.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.