Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cât mai prostituați DNA?

Bodea Haiducul

Curtea Constituțională a României a decretat azi fără tăgadă: DNA s-a prostituat politic. Ca o matroană de bordel, Zeița Anticorupției și-a pus amazoanele să satisfacă fanteziile sadice ale președintelui țării, forțând-le la perversiuni împotriva naturii legale. Timp în care Stăpânul dosarelor făcea pe peștele, ținând de șase și țigănindu-se cu cei care cereau o Justiție virgină.

Citiți cu atenție! Este sentința de condamnare a Codruței Kovesi și a lui Augustin Lazăr!

”Într‐un stat de drept, [...] standardul de bază ar trebui să prevadă ca procedura penală să nu fie folosită ca sancțiune pentru divergențele politice. Astfel, pentru deciziile lor politice, miniștrii trebuie trași la răspundere prin mijloace politice, iar nu prin mijloace de drept penal."

Practic, CCR spune explicit, într-un act oficial, nu numai că DNA a încălcat Constituția și a făcut abuz în serviciu, ci și că a fost folosită ca instrument de ”poliție politică” în lupta lui Iohannis cu PSD. Ceea ce e demn de Africa! Un veritabil Stat de Drepți! Visul lui Merkel și Junker: Republica procurorilor păstorită de un samsar de case...

Ciobanul de la Sibiu are o scuză, e obsedat de case și putere, dar cei doi ”magistrați” ce scuză au pentru încălcarea legilor și prostituarea Procuraturii? Șantajul, puterea sau obediența?

Demisia!

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.