Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cherecheș, dezvăluiri despre formarea UNPR: Dîncu și Coldea erau prezenți

Catalin-Chereches-contract-300x225

Primarul din Baia Mare a făcut dezvăluiri despre formarea UNPR. "Sunt unul dintre oamenii care am fost și la domnul Oprea acasă, am fost și în biroul de care vorbește Dan Andronic. Am fost acolo când se forma UNPR.”, a declarat primarul din Baia Mare.

”Îmi aduc aminte de un episod la formarea UNPR, fiindcă atunci mi-am dat demisia din PSD când Victor Ponta a devenit președinte. Eu și cu Victor Ponta fiind într-un conflict de când aveam 20 și ceva de ani fiecare și am intrat împreună în PSD. Atunci am fost invitat la Ministerul Apărării, unde domnul Oprea era ministru.” , a spus edilul din Baia Mare, potrivit Romaniatv.net.

Citește și: Trocul Orban - Bușoi, butoi cu pulbere în PNL. Discordie între baronii locali

Cherecheș a declarat că a intrat într-o sală unde se ținea o masă, la care participau Vasile Dîncu și Florian Coldea.

"Seara după alegerile din PSD am fost acasă la domnul Geoană, și i-am pus următorul lucru, venind cu Cristian Diaconescu care era prietenul meu, candidează la președenția partidului și în mijlocul procedurii de alegere se retrage în favoarea domnului Geoană. Inclusiv primarul Iașiului, Nechita era participant la doisprezece noaptea la acea întâlnire, și a doua zi trebuiau să înceapă congresul.”, a spus Cătălin Cherecheș

Citește și: Ilie Năstase, mesaj pentru Simona Halep înainte de Roland Garros: 'Nu ai ce să faci'

În seara congresului după ce Cristian Diaconescu și-a depus candidatura, povestește primarul, o doamnă a venit și a făcut dezvăluiri intime despre candidat, stricându-le planul.

”M-a rugat domnul Oprea după acest episod la câteva zile să îl aduc pe Diaconescu la el la birou. Păreau că nu au o relație foarte bună. I-am lăsat la birou singuri, după câteva minute m-au chemat și pe mine și mi-a comunicat domnul Oprea că Diaconescu Cristian merge cu noi înainte, va fi membru UNPR. Știu bine că la câteva zile au avut o întâlnire cu doamna Jucan și a încercat să îl spele pe domnul Diaconescu.”, a explicat acesta.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.