Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Cherecheş identifică greșelile făcute de PSD: Persoane surpriză pe lista cu mulțumiri

arhiva personala
Catalin Chereches

Cătălin Cherecheş, ales anul trecut primar al municipiului Baia Mare, aflat sub control judiciar, a declarat, miercuri, că liderii PSD, Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu, şi-au ''bătut joc de soarta unor oameni aflaţi în puşcării'' prin ordonanţa de urgenţă 13/2017, care a fost "un demers prost şi aberant".

"Au vorbit foarte mulţi oameni de chestiunea asta şi îmi pare rău că dl. Dragnea, dl. Grindeanu şi toţi cei din PSD şi-au bătut joc de soarta unor oameni care sunt în puşcării şi care, din păcate, unii dintre ei au 3 - 4 copii şi pentru 100 de lei fac câţiva ani de puşcărie şi care nu ar trebui să fie acolo. Şi-au bătut joc de situaţia juridică a unor oameni care au prezumţia de nevinovăţie şi care au fost stigmatizaţi din cauza demersului acesta prost şi aberant făcut de PSD", a afirmat Cherecheş, la Parlament, întrebat în legătură cu OUG 13 care, ulterior, a fost abrogată.

Citește și: Alexandra Dragnea a pozat goală / FOTO 18+

Cherecheş, care se află sub control judiciar fiind acuzat de luare de mită, a subliniat că nu are nevoie de ajutorul acestei ordonanţe. El a explicat că în prezent se află sub control judiciar şi îi este interzisă exercitarea funcţiei de primar, dar este în pronunţare o decizie a Curţii de Apel Cluj în acest sens.

"Eu, personal, nu am nevoie nici de ajutorul dlui Dragnea, nici de ajutorul PSD, nici de ajutorul lui Grindeanu, nici de ajutorul nimănui şi nici de vreo ordonanţă. Eu am nevoie, eu ca cetăţean al României, de instituţii care să funcţioneze corect, asta înseamnă Parchet care să funcţioneze corect, DNA care să funcţioneze corect, instanţe care să funcţioneze corect, pentru că astăzi eu, ca şi cetăţean, trebuie să mă îndrept către Curtea Europeană a Drepturilor Omului ca să-mi câştig într-un fel dreptatea şi, apoi, să mă întorc cu o încredere reconstruită în justiţia românească", a adăugat Cherecheş.

Citește și: VIDEO O tânără de 17 ani a fost șantajată de un bărbat care avea imagini PORNO cu ea: Ce i-a cerut

El a mai spus că nu are încredere în justiţia din România pentru că "unii au aruncat-o în derizoriu, alţii i-au tăiat gleznele" şi este prea multă politică.

"Nimic din acea ordonanţă nu m-ar fi ajutat şi nici nu am nevoie să mă ajute pentru că eu chiar cred în lege şi se vede că încet, încet îmi dă dreptate", a arătat Cherecheş.

Citește și: Șeful MI6 dezvăluie cine e personajul ‘Q’ din filmele cu James Bond

El a criticat protestele împotriva preşedintelui Klaus Iohannis. "Mie mi se pare o mare tâmpenie să vii să protestezi împotriva lui Klaus Iohannis atâta vreme cât povestea este cu totul şi cu totul alta. Vorbim despre un Guvern care a dat într-un mod absolut ciudat o ordonanţă şi care nu a explicat într-un mod coerent de ce a făcut acest lucru. Cred că sunt alte lucruri de făcut, aveau bugetul, alte lucruri pe care le-au promis oamenilor, nu prostia asta de ordonanţă care nu face bine nici celor care ar putea beneficia de ea", a menţionat Cherecheş.

Potrivit acestuia, Liviu Dragnea "este unul dintre oamenii care au şi părţi bune". "Sunt trei oameni care au făcut lucruri bune, domnul Dragnea, doamna Sevil Shhaideh şi doamna Udrea care au dat fonduri consistente municipiului Baia Mare şi le mulţumesc", a adăugat Cherecheş.

Citește și: EXPERIMENT A mers pe stradă goală, doar vopsită: Reacțiile oamenilor – VIDEO HOT

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.