Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Ivan, către Liviu Dragnea: Ne acoperim de penibil / AUDIO

Catalin Ivan - stirileprotv.ro

Președintele PSD Sector 1, Catalin Ivan, a declarat, vineri, pentru stiripesurse.ro, ca propunerea presedintelui executiv al PSD, Liviu Dragnea, ca presedintii de Consilii Judetene sa nu mai fie si presedintii organizatiilor judetene ale partidului, reprezinta o idee care acopera PSD "de penibil".


Record music and voice >>

"Inteleg de la dl Dragnea ca mai intai am pierdut alegerile din cauza lui Ion Iliescu, apoi ca Facebook-ul ne-a jucat feste si de-asta nu am luat noi mai multe like-uri decat Iohannis si am pierdut in turul 2. Acum inteleg ca presedintii de Consilii Judetene, sau presedintii de organizatii sunt problema, nu mi-e foarte clar. Eu cred ca, din pacate, in loc sa privim cu demnitate rezultatul alegerilor, sa tragem concluziile si sa construim mai departe, nu facem decat sa ne acoperim de penibil. Nu presedintii de Consilii Judetene au fost problema, nici pe departe. S-au facut greseli foarte mari, greseli individuale in echipa strategic din jurul lui Victor Ponta si acolo ar trebui sa cautam vinovatii, nu in alta parte.

Desi nu am fost de-a lungul timpul de acord cu Oprisan, se pare ca acum nu am cum sa nu fiu de acord, pentru ca este foarte logic ce a spus. Daca tot vorbim de un principiu, cred ca trebuie sa vorbim de acelasi principiu pentru toti membrii partidului, deci nici dl Liviu Dragnea n-ar avea cum sa fie, conform logicii sale, si vicepremier si presedinte executiv la partid", a declarat Catalin Ivan.

Citeste si:

PSD pregătește opinia publică pentru o mutare surpriză a lui Victor Ponta?

Sursa foto: stirileprotv.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.