Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu, declarație 'surprinzătoare': 'Trebuie să facem faţă şi să mergem înainte'

catalin predoiu

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a arătat, încă o dată, motivul pentru care a eșuat în cursa electorală pentru primăria Bucureștiului. Liderul PNL a dovedit ce declarații poate să dea într-un moment important al fostului PDL. El afirmat sâmbătă, cu privire la o nouă nominalizare pentru funcţia de co-preşedinte al formaţiunii, că este important ca liberalii să aibă discuţii constructive, care să consolideze fuziunea. Lucruri normale, nimic senzațional sau care să arate vreo direcție. Ori, din partea unui lider, oamenii așteaptă ceva care să îl detașeze de ceilalți.

"Parcurgem, forţaţi de împrejurări nedorite şi neplăcute, o procedură care nu era prevăzută în parcursul fuziunii la acest moment, dar asta este viaţa. Trebuie să facem faţă şi să mergem înainte. Important este să avem discuţii constructive, care să consolideze fuziunea şi să crească şansele partidului în alegeri", a spus Predoiu, întrebat cu privire la o nouă nominalizare pentru postul de copreşedinte după demisia lui Vasile Blaga.

Citește și: DEMISIE la Antena 1: BOMBA lui Dan Capatos a plecat

Cât priveşte o eventuală opţiune pentru preşedinte unic, el a susţinut că obiectivele sunt consolidarea fuziunii şi creşterea şanselor PNL în alegeri.

"Ca în orice decizie te poţi orienta pe o soluţie pe termen scurt sau de termen lung, dar cred că acestea sunt obiectivele pe care trebuie să le avem în vedere: consolidarea fuziunii şi creşterea şanselor partidului în alegeri", a declarat Predoiu.

Citește și: SCANDAL într-un liceu din București: Ce poze a putut să posteze o profesoară / FOTO

El a subliniat că se concentrează pe politicile publice ale partidului şi programul de guvernare al PNL.

"Altele sunt obiectivele acum, nu cele personale, ci cele care ţin de şansele partidului în alegeri. De aceste alegeri depind foarte multe lucruri", a precizat Predoiu citat de agerpres.ro.

Citește și: VIDEO ȘOCANT S-a filmat în timp ce-i mânca placenta soției

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.