Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu, fostul premier din umbră al PNL, îl atacă pe Dragnea, care voia să fie premier

Prim-vicepreşedintele PNL, Cătălin Predoiu, a susţinut sâmbătă că Partidul Social Democrat a făcut "praf" reputaţia externă a României.

"PSD este şi rămâne adversarul nostru numărul unu, pentru că este pericolul numărul unu pentru o societate democratică, stă în calea dorinţei cetăţenilor de a se desprinde de un mod de guvernare transparent. (...) PSD este partidul care a făcut praf reputaţia externă a României. Mai ieri l-am văzut pe Dragnea că a sărit ca opărit de grija Europei, nu mai poate să doarmă. Nu înţelege că nu poţi să fii în acelaşi timp şi european şi brazilian", a spus Predoiu, la Consiliul Naţional de Coordonare al PNL, scrie agerpres.ro.

El a susţinut că, pentru ca România că devină din nou atractivă, trebuie, între altele, ca statul să respecte cetăţeanul, antreprenorii să fie susţinuţi, trebuie învăţământ profesional, eliberarea primarilor de reglementări necorelate.

Cătălin Predoiu a făcut apel la unitate în PNL.

"În şedinţele de partid vorbim mai mult despre noi, nu despre cei de acasă. Şi trebuie să reparăm acest lucru. Vă chem să practicăm colegialitatea, respectul, unitatea, pentru că drumul partidului către guvernare trece prin unitatea partidului. Viziunea mea e aceea a unui partid unit, dar trebuie dublat de solidaritatea reală dintre membri. Lupta fratricidă trebuie să înceteze. Suntem egali în acest partid", a spus prim-vicepreşedintele PNL.

De asemenea, el a pledat pentru continuarea parteneriatului PNL cu preşedintele Klaus Iohannis.

"Drumul nostru către guvernare trece prin victoria lui Klaus Iohannis în 2019. Vă invit să ne asumăm un obiectiv: un guvern politic al PNL în cel de-al doilea mandat al lui Klaus Iohannis", a afirmat Cătălin Predoiu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.