Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cătălin Predoiu reprezintă mutarea inteligentă pentru București!

Alegerile pentru București nu sunt o glumă. Să conduci o capitală cu peste 2 milioane de locuitori nu este o emisiune TV de două ore. Nu este nici un job part time, pe care îl poți face între două cafele. Problemele din București sunt reale şi acute. Pentru funcția de primar al capitalei nu este suficient să zâmbești de pe afișe sau din emisiunile TV. Acest lucru a fost făcut de Oprescu, iar în 2016 bucureștenii nu au nici trafic mai fluent (autostrăzi suspendate), nici căldură mai ieftină și nici taxe mai mici. Pe 5 iunie, bucureștenii au o singură șansă de a schimba lucrurile. Cătălin Predoiu poate munci în interesul cetățenilor și al orașului.

Programele candidaților ne prezintă foarte frumos problemele capitalei, însă rezolvarea acestora stă în capacitatea candidaților de a le înțelege și în puterea lor de a le implementa. PSD a demonstrat că nu poate și nici nu vrea să rezolve problemele. PSD este interesat de funcții și putere.

Cătălin Predoiu este singurul candidat care are cu adevărat viziune! Are soluții și proiecte serioase pentru toate categoriile de vârstă din București.

content-image

Bucureștiul trebuie să scape de grupurile de interese nelegitime care-l sufocă, îl seacă de resurse și-l afundă tot mai mult în datorii. Cătălin Predoiu vrea si poate să facă curățenie. Cetățenii au nevoie de oameni politici curajoși, integri și de transparență în sistem!

L-aș vota pe Cătălin Predoiu dacă aș avea domiciliul în București, pentru că este un om muncitor, onest și nu este arogant. Este capabil să propună alianțe de dreapta pentru a se lupta cu rețeaua intereselor din PSD, cu reprezentanții acestui partid în ale cărui arhive sunt mai multe dosare penale decât proiecte pentru țară.

Invit toți cetățenii de dreapta și pe toți cei care nu vor PSD în București să se alăture lui Cătălin Predoiu și PNL pe 5 iunie!

Raluca Turcan

Vicepreședinte PNL

COMENTARIUL ESTE ASUMAT DE AUTOR
ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.